Παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας


 Η Ελλάδα, έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εθελοντών αιμοδοτών παγκοσμίως σε σύγκριση με τις αναπτυγμένες χώρες. Σύμφωνα με έρευνα της ΠΟΣΕΑ το 2008, μόλις το 0.65% του πληθυσμού είναι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες. Το 42% του πληθυσμού που δεν δίνει αίμα, θεωρεί ότι η αιμοδοσία είναι επικίνδυνη, φοβάται και δε εμπιστεύεται το σύστημα υγείας της χώρας.


 Ταυτόχρονα, περίπου 40% του πληθυσμού αναφέρει ότι δεν δίνει αίμα επειδή δεν γνώριζε την ανάγκη, δεν χρειάστηκε να δώσει, δεν ενημερώθηκε ή δεν γνωρίζει την διαδικασία αιμοδοσίας. Παγκοσμίως, το 90% των ανθρώπων που μπορούν να δώσουν αίμα δεν το κάνουν. 

Στην All Finance στηρίζουμε την εθελοντική αιμοδοσία και είμαστε από αυτούς που συμμετέχουμε τακτικά ανά τρεις ή τέσσερις μήνες στη διαδικασία. 

Δώσε ένα λεπτό από το χρόνο σου και σώσε ένα συνάνθρωπό σου που το χρειάζεται. 

All Finance

📍 Ηπείρου 66, Σταθμός Λαρίσης

      Αγ.Κηρύκου 42, Ανθούπολη

      Παλατιανής 36, Παλατιανή

☎️ 210 82 17 341 

      218 218 18 18

      694 546 58 62

🌐 www.all-finance.gr

📧 info@all-finance.gr 

#all-finance #insurance #lifeinsurance #insuranceagent #healthinsurance #insurancebroker #business #carinsurance #investment #homeinsurance #finance #insuranceagency #health #businessinsurance #life #protection #ασφαλειες #ιλιον #ilion #λογιστής #φοροτεχνικά #φορολογικήδήλωση #λογιστικά