Επικοινωνία

Παλατιανής 36, Ίλιον 2105024681 - Ηπείρου 66, Αθήνα 2108217341 - fax 2182189416

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βασίλης Κορκίδης: Αυτό είναι το επάγγελμα του μέλλοντος

Η ανησυχία για την επάρκεια ειδών διατροφής γίνεται όλο και πιο έντονη σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει οδηγήσει αρκετές χώρες να απαγορεύσουν τις εξαγωγές συγκεκριμένων προϊόντων, όπως είναι το σιτάρι, η ζάχαρη, τα ζυμαρικά, τα φυτικά έλαια. Η Αργεντινή, μάλιστα, έχει απαγορεύσει κάποιες εξαγωγές μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2023, δηλαδή 1,5 χρόνο μπροστά. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης επιχείρησε να εξηγήσει όσο καλύτερα γίνεται τη σημερινή κατάσταση στο εμπόριο. «Ο χάρτης του παγκόσμιου εμπορίου μεταβάλλεται», είπε ο κύριος Κορκίδης. «Φτάσαμε σε ένα αδιέξοδο. Μια φούσκα που έσπασε. Γι’ αυτό βλέπουμε και τις απαγορεύσεις εξαγωγών», πρόσθεσε.

Τι συμβαίνει, όμως, με την εφοδιαστική αλυσίδα στην Ελλάδα; «Δεν αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή ελλείψεις αλλά αυξήσεις. Αυξήσεις που μετακυλίονται στον καταναλωτή», λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Η λύση είναι η εύρεση των εναλλακτικών πηγών ώστε να αντικαταστήσουμε αυτό που χάνουμε. «Δυσκολευόμαστε να τα βρούμε». Την ίδια στιγμή, το τελευταίο διάστημα, ακούμε ευρωπαίους αξιωματούχους να κάνουν λόγο για έναν παγκόσμιο λιμό. Πόσο πιθανός είναι; «Τα πάντα μπορούν να συμβούν», υποστηρίζει ο κύριος Κορκίδης.

Εξήγησε γιατί ο αγρότης είναι το επάγγελμα του μέλλοντος. «Δεν έχει καμία σχέση με τις εικόνες που είχαμε παλαιότερα. Να γίνουν συνέργειες, να δημιουργηθούν μίνι συνεταιρισμοί. Η καλύτερη startup σήμερα είναι μια μικρή αγροτική επιχείρηση», δηλώνει ένας άνθρωπος με εμπειρία και γνώση στην παραγωγική τάξη.

Πηγή: newsbeast.gr 

2 σχόλια:

 1. Γεια σας, Χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Μην κοιτάτε μακρύτερα από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών, τόσο με εξασφαλισμένα όσο και χωρίς εξασφάλιση, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

  Γνωρίζω ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

  Μην ανησυχείτε άλλο, γιατί, Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
  * Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
  * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα email στο sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +447360502110 | & Λάβετε απάντηση αμέσως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θέλετε να δανειστείτε και δεν ξέρετε πού να πάρετε ένα πραγματικό δάνειο?
  Θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση αλλά δεν έχετε κεφάλαιο?
  Χρειάζεται να κάνετε αίτηση για δάνειο για οποιονδήποτε λόγο?
  Χρειάζεστε χριστουγεννιάτικο δάνειο?

  Η ελπίδα σας είναι επιτέλους εδώ καθώς η Έλενα Νίνο παρέχει γρήγορα και αξιόπιστα δάνεια, η εξυπηρέτησή τους είναι 100% γνήσια και σας εγγυάται ότι θα λάβετε το δάνειό σας κατά την υποβολή αίτησης, επικοινωνήστε με email και εγκρίνετε σήμερα στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

  Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή