Επικοινωνία

Παλατιανής 36, Ίλιον 2105024681 - Ηπείρου 66, Αθήνα 2108217341 - fax 2182189416

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ασφάλεια Κατοικίας

 

 


Ασφάλεια κατοικίας


Το σπίτι σας. Ένας χώρος πολύτιμος, μοναδικός, ανεκτίμητος. 


Μια περιουσία που αποκτήσατε με πολύ κόπο και που σίγουρα αποτελεί κάτι ξεχωριστό για εσάς, πέρα από την υλική αξία.Όμως οι κίνδυνοι που το απειλούν, είναι δυστυχώς πολλοί και τους βλέπουμε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων... Πλημμύρες , φωτιές, διαρρήξεις, γίνονται καθημερινά είτε σε μόνιμες είτε σε εξοχικές κατοικίες...Και μην ξεχνάμε βέβαια και τις ζημίες από σεισμό, μια και η Ελλάδα είναι από τις πιο σεισμογενείς χώρες του κόσμου...

Αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα κιόλας για να κοιμάστε ήσυχοι, είναι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας, που θα σας παρέχει τις καλύψεις που χρειάζεστε και θα εξασφαλίσει την περιουσία σας ότι κι αν τύχει. Είτε είστε ενοικιαστής, είτε είστε ιδιοκτήτης και μένετε ή και νοικιάζετε την περιουσία σας σε τρίτους, θα πρέπει να μεριμνήσετε για την ασφάλιση της (μάλιστα στην περίπτωση που την νοικιάζετε σε τρίτους τότε το σπίτι σας πέρα από περιουσία, σας δίνει και μηναίο εισόδημα οπότε η ανάγκη για ασφάλιση είναι διπλή !!!)

Ένα πλήρες πρόγραμμα κατοικίας, περιλαμβάνει καλύψεις όπως : πυρκαγιά από οποιαδήποτε αιτία, κεραυνό, έκρηξη, καπνό, τρομοκρατικές ενέργειες, απεργίες-διαδηλώσεις, κλοπή διάρρηξης, θραύση - διαρροή σωληνώσεων ύδρευσης - θέρμανσης - αποχέτευσης, πλημμύρα, θύελλα - καταιγίδα, πρόσκρουση οχήματος, πτώση αεροσκάφους, σεισμό και πυρκαγιά μετά από σεισμό, θραύση τζαμιών, ζημίες στον λέβητα, ζημίες ηλιακού θερμοσίφωνα, αστική ευθύνη προς τρίτους, βραχυκύκλωμα, καθίζηση, οικονομική βοήθεια σε περίπτωση ολικής καταστροφής, απώλεια ενοικίων μετά από ζημιά, έξοδα αποκομιδής ερειπίων, και πολλές άλλες καλύψεις που μπορούν να συμφωνηθούν με ειδικούς όρους με τις εταιρίες.

Το σημαντικό σε αυτά τα προγράμματα είναι ότι προσφέρονται σε χαμηλό κόστος και μάλιστα με πολύ καλούς όρους, όπως π.χ. ο όρος "αξία αντικατάστασης" που σημαίνει ότι σε περίπτωση ζημίας στο κτίριο, η εταιρία θα σας αποζημιώσει το κόστος επισκευής ή κατασκευής ενός καινούριου σπιτιού, ενώ σε περίπτωση ζημίας στο περιεχόμενο η αποζημίωση θα αφορά σε καινούρια αντικείμενα ίδια ή παρόμοια με αυτά που είχατε!

Η ασφάλεια κατοικίας είναι ένα σχέδιο εξασφάλισης της περιουσίας σας είτε αυτή αφορά στο κτίριο, είτε σε έπιπλα, συσκευές κτλ. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν και αύριο ότι κι αν συμβεί, θα πρέπει να εντάξετε την ασφάλεια κατοικίας στις πάγιες δαπάνες σας και να ελέγχετε μια φορά το χρόνο με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο τις καλύψεις, τους όρους και τις αξίες (που κάθε χρόνο ίσως να αλλάζουν).

Σημαντικό !!!

Εάν έχετε πάρει στεγαστικό δάνειο στο παρελθόν ή έχετε σκοπό να πάρετε σύντομα, η τράπεζα θα σας υποχρεώσει να ασφαλίσετε το ακίνητο που θα αγοράσετε, έναντι κινδύνων πυρός και σεισμού τουλάχιστον.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι έχετε δικαίωμα να επιλέξετε εσείς την ασφαλιστική εταιρία και τον ασφαλιστικό σύμβουλο που θα σας εξυπηρετεί για αυτό το συμβόλαιο και που δεν είναι υποχρεωτικό να συνεργάζεται με την τράπεζα που θα πάρετε το δάνειο. Ακόμη και αν έχετε κάνει κάποια ασφάλιση στο παρελθόν μέσω της τραπέζης, έχετε δικαίωμα στην ανανέωση της να αλλάξετε ασφαλιστική εταιρία.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Χαμηλότερα ασφάλιστρα για την ίδια κάλυψη, καλύτεροι όροι ασφάλισης και το πιο σημαντικό από όλα: Έναν επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο που θα βρίσκεται δίπλα σας να προασπίζει τα συμφέροντα σας!

Μπορείτε να κάνετε τιμολόγηση για τη δική σας κατοικία μέσα από τη σελίδα μας ή αν θέλετε μπορούμε να ετοιμάσουμε εμείς μια εξειδικευμένη προσφορά που να σας καλύπτει απόλυτα!!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου