Επικοινωνία

Παλατιανής 36, Ίλιον 2105024681 - Ηπείρου 66, Αθήνα 2108217341 - fax 2182189416

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η SeaDream Yacht Club ακύρωσε τις υπόλοιπες κρουαζιέρες της για το 2020 λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

 Όλα τα ταξίδια της για το υπόλοιπο του 2020 ακύρωσε η νορβηγική εταιρεία κρουαζιέρας SeaDream Yacht Club ύστερα από τα θετικά αποτελέσματα τεστ COVID-19 σε μια από τις κρουαζιέρες της, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία, σε ένα νέο πλήγμα στον κλάδο αυτό.ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΔΩ
Η απόφαση ελήφθη ύστερα από κρούσματα του νέου κορονοϊού στο πλοίο SeaDream I ενώ έπλεε στην Καραϊβική την περασμένη εβδομάδα, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.
«7 φιλοξενούμενοι και 2 μέλη του πληρώματος βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19 από τις υγειονομικές αρχές των Μπαρμπέιντος», ανέφερε η SeaDream σε ανακοίνωση.
Σύμφωνα με την εταιρία, η προϋπόθεση για αρνητικά τεστ PCR από τους επιβάτες πριν από την επιβίβασή τους δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την εμφάνιση της COVID-19 στο πλοίο.
«Η εταιρία θα αφιερώσει χρόνο για να αξιολογήσει και να δει εάν είναι δυνατόν να λειτουργήσει και να έχει υψηλό βαθμό βεβαιότητας για μη μόλυνση από COVID», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Αντίθετα, οι περισσότερες αμερικανικές εταιρείες κρουαζιέρας έχουν αναστείλει τις δραστηριότητές τους έως τα τέλη του 2020, όπως ανακοίνωσε η διεθνής ένωση εταιρειών κρουαζιέρας CLIA στις 3 Νοεμβρίου.
Κάποιες από τις πρώτες εστίες της Covid-19 δημιουργήθηκαν σε κρουαζιερόπλοια καθώς η πανδημία εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο νωρίτερα φέτος, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ανασταλούν οι δραστηριότητες μεγάλου μέρους της βιομηχανίας της κρουαζιέρας.
Η SeaDream Yacht Club, που ιδρύθηκε από τον Νορβηγό επενδυτή Άτλ Μπρίνεσταντ, διαχειρίζεται δύο σκάφη πολυτελείας, το καθένα με δυναμικότητα έως 112 επιβάτες.
Πηγή: newsbeast.gr
Η SeaDream Yacht Club ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι σχεδιάζει να γίνει η πρώτη εταιρία κρουαζιέρας πολυτελείας που θα αρχίσει και πάλι να πλέει στις Δυτικές Ινδίες, προγραμματίζοντας 22 θαλάσσια ταξίδια από τις 7 Νοεμβρίου και ύστερα, όπως υπενθυμίζει το ΑΜΠΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου