Επικοινωνία

Παλατιανής 36, Ίλιον 2105024681 - Ηπείρου 66, Αθήνα 2108217341 - fax 2182189416

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική βάζει σε καραντίνα το άγχος για τον κορωνοϊό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα: 2108217341, 6997054076

 Η Εθνική Ασφαλιστική βάζει σε καραντίνα το άγχος για τον κορωνοϊό καλύπτοντας τους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, με την εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η σημασία της πρόληψης αλλά και της διάγνωσης είναι μεγάλη, τόσο για τη δική μας προστασία, όσο και των κοντινών μας ανθρώπων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

Γι' αυτό σήμερα, η Εθνική Ασφαλιστική έρχεται να βάλει σε καραντίνα, το άγχος για τον κορωνοϊό! Να σας απαλλάξει από το βάρος του υψηλού κόστους της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού, της πιο έγκυρης εξέτασης σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και να σας προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της εξέτασης αυτής, με ελάχιστη συμμετοχή σας στο κόστος. 

Έτσι, προσθέτοντας νέο ειδικό όρο στο συμβόλαιο των ασφαλισμένων μας με το Πρόγραμμα Διαγνωστικών -Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, προσφέρουμε την κάλυψη της Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον κορωνοϊό (SARS- CoV-2), με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους και εφόσον η διενέργειά της απαιτείται, με βάση ιατρικά κριτήρια. 

Εφόσον λοιπόν είστε κάτοχος του προγράμματος Διαγνωστικών -Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ μπορείτε να: 

Προγραμματίσετε το ιατρικό ραντεβού σας επικοινωνώντας με γιατρό ειδικότητας πνευμονολόγου ή παθολόγου ή καρδιολόγου, ή ΩΡΛ του συνεργαζόμενου δικτύου της Affidea. Κατόπιν εξέτασης και εφόσον κριθεί ιατρικά απαραίτητο, ο ιατρός θα σας παραπέμψει για την εξέταση της Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον κορωνοϊό (SARS-CoV-2). 

Πραγματοποιήσετε  την εξέταση της Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον κορωνοϊό (SARS-CoV-2), σε κατάλληλα εξοπλισμένο διαγνωστικό κέντρο της Affidea προσκομίζοντας το παραπεμπτικό σας με συμμετοχή σας ύψους 12€ για τον αρχικό έλεγχο και 6€ για κάθε επιπλέον επαναληπτικό έλεγχο που πιθανόν απαιτηθεί.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου